Одесит посварився із співмешканкою та порізав собі вени

Одесит посварився із співмешканкою та порізав собі вени.

Одесит посварився із співмешканкою та порізав собі вени. Фото: pinterest.com

Події
10 лютого 2022 10:34

Одеські патрульні запобігли спробі самогубства на вулиці Балківській. Там чоловік порізав собі вени після сварки зі співмешканкою. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу відомства.

Так, 9 лютого патрульні Олександр Саранді та Сергій Ногаєвський отримали повідомлення про конфлікт між співмешканцями на вулиці Балківській.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

На місці події інспекторів зустріла заявниця і повідомила, що її "цивільний чоловік" щойно порізав собі вени і потребує допомоги.

У сусідній кімнаті поліцейські виявили закривавленого чоловіка із порізами на руках. Він втратив значну кількість крові і почав втрачати свідомість, тому правоохоронцям довелося діяти негайно.

Інспектори викликали швидке і щоб урятувати життя чоловікові, з підручних засобів зробили джгути та зупинили кровотечу. До приїзду швидкої патрульні контролювали стан чоловіка та підтримували його.

Одесит посварився із співмешканкою та порізав собі вени.Одесит посварився із співмешканкою та порізав собі вени. Фото: t.me/od_patrolpolice

Нагадаємо, що в Чорноморську на Одещині рятувальники допомогли спуститися на землю жінці, яка залізла на кондиціонер.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах