Під Одесою п'яний водій на джипі збив дівчину з півторамісячною дитиною

Під Одесою п'яний водій на джипі збив дівчину із півторамісячною дитиною.

Під Одесою п'яний водій на джипі збив дівчину із півторамісячною дитиною. Фото: od.npu.gov.ua

Події
14 лютого 2022 08:16

Увечері 13 лютого у провулку Курортному села Нерубайське Одеської області місцевий чоловік із ознаками алкогольного сп'яніння за кермом свого позашляховика збив 18-річну дівчину, яка котила уздовж узбіччя візочок із півторамісячною донькою. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на відділ комунікації Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Маму з дитиною забрала "швидка "у тяжкому стані. Водію відібрали зразки крові для дослідження на наявність алкоголю.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

За інформацією із соцмереж, зараз постраждалі перебувають у реанімації лікарні на вулиці Воробйова в Одесі.

Поліцейські встановлюють повні обставини аварії. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань та визначення водію запобіжного заходу.

Під Одесою п'яний водій на джипі збив дівчину із півторамісячною дитиною.Під Одесою п'яний водій на джипі збив дівчину із півторамісячною дитиною. Фото: od.npu.gov.ua

Під Одесою п'яний водій на джипі збив дівчину із півторамісячною дитиною.Під Одесою п'яний водій на джипі збив дівчину із півторамісячною дитиною. Фото: od.npu.gov.ua

Раніше ми повідомляли, що вдень 13 лютого у Сухому лимані Овідіопольського району Одеської області сталася трагічна ДТП. Там вантажівка наїхала на літню жінку.

Так, аварія сталася близько 14:00. Mercedes-Benz Actros наїхав на місцеву 74-річну жінку, коли вона перетинала дорогу. Нещасна загинула дома.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах