У ніч на День Святого Валентина в Одесі спалили кілька автівок (відео)

У ніч на День Святого Валентина в Одесі спалили кілька автівок (відео).

У ніч на День Святого Валентина в Одесі спалили кілька автівок (відео). Фото: t.me/xydessa

Події
14 лютого 2022 09:43

У ніч на день Святого Валентина в Одесі горіло кілька автомобілів. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на очевидців.

Так, уночі 14 лютого у Високому провулку хтось улаштував підпал. Злочин потрапив до об'єктиву камери відеоспостереження.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Подробиці з'ясовуються.

Відео: t.me/xydessa

Оновлено:

Як повідомили в поліції, спалили легковики Hyundai і Fiat, які належали одному місцевому жителю. Пожежа сталася на парковці близько третьої ночі. На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група територіального відділення поліції. Попередньо встановили, що причиною займання є підпал. Ведеться слідство.

 

У ніч на День Святого Валентина спалили в Одесі кілька авто (відео).У ніч на День Святого Валентина спалили в Одесі кілька авто (відео). Фото: od.npu.gov.ua

У ніч на День Святого Валентина спалили в Одесі кілька авто (відео).У ніч на День Святого Валентина спалили в Одесі кілька авто (відео). Фото: od.npu.gov.ua

Нагадаємо, що 10 лютого близько п'ятої ранку в Одесі на Лідерівському бульварі зловмисники підпалили автомобіль Toyota Camry 35-річного жителя міста. За інформацією із соцмереж, вона належить заступнику директора обласної служби експлуатації адміністративних будівель.

А ще ми розповідали про чоловіка, який підпалив свій автомобіль за допомогою бензину неподалік очисних споруд у Чорноморську Одеської області, та виклав відео цього дивного інциденту у соціальні мережі. Після цього він заявив про те, що зробив це на суперечку.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах