Отримай відповідь: коли одеським школярам скасують "дистанційку"

 Отримай відповідь: коли одеським школярам скасують "дистанційку".

Отримай відповідь: коли одеським школярам скасують "дистанційку". Фото: svidok.info

Події
16 лютого 2022 20:15

Одеські школярі знову сядуть за парти, якщо динаміка захворювання на COVID-19 та ГРВІ зменшиться. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на директора департаменту освіти та науки Одеської міськради Олену Буйневич.

Так, чиновниця зазначила, що якщо кількість учнів, що захворіли, піде на спад, то вже з понеділка, 21 лютого, вони зможуть повернутися до своїх класів. У той самий час учнів 1-4 класів можливі дистанційні групи за бажанням.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Нагадаємо, що учні одеських шкіл перебувають на дистанційному навчанні з 27 січня через стрімке зростання захворюваності на коронавірус. Крім того, кількість закритих класів щодня зростала. Хворіти почали не лише діти, а й члени їхніх сімей.

А 12 лютого стало відомо, що дистанційку продовжили ще на один тиждень через напружену епідемічну ситуацію. За даними Олени Буйневич, 12% одеських школярів хворіють на ГРВІ та коронавірус. Також хворі є у 14% сімей учнів.

Також Одеський департамент освіти вирішив анонімно опитувати батьків школярів про те, чи хворіють їхні діти на коронавірус чи ГРВІ. Це роблять, щоб зрозуміти, чи слід припиняти дистанційну освіту. Опитування проводять через онлайн-анкетування.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах