"Чекають на окупантів": одеський громадський діяч помітив у ресторані герб РФ

"Ждут оккупанта": общественник заметил в одесском ресторане герб РФ.

"Ждут оккупанта": общественник заметил в одесском ресторане герб РФ. Фото: facebook.com/profile.php?id=100008870020776

Події
17 лютого 2022 21:56

Одеський громадський діяч Дем'ян Ганул виявив герб Міністерства культури РФ в одеському ресторані "Італійський квартал" на вулиці Говорова, 18. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Facebook сторінку громадського діяча.

За словами Ганула, він не розуміє, навіщо включати телепродукцію Мінкульту Росії та припустив, що у закладі чекають окупантів. Він пригрозив власнику ресторану проблемами з бізнесом та пообіцяв незабаром навідатися до "Італійського кварталу".

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Герб. Фото: facebook.com/profile.php?id=100008870020776Герб. Фото: facebook.com/profile.php?id=100008870020776

Крім того, громадський діяч попросив Службу безпеки України звернути увагу на цей випадок. Коментатори у Facebook зазначили, що на екрані дитячий канал і там показують російські мультфільми.

Нагадаємо, що Дем'ян Ганул не раз опинявся у центрі уваги через конфлікти. Наприклад, він погрожував власнику "Хмари" Андрію Зарічанському, обіцяючи проблеми з бізнесом, якщо він не скасує виступу репера Басти.

Свою позицію громадський діяч обґрунтував тим, що артист виступав в окупованому Криму та брав участь у святкових заходах, присвячених роковинам возз'єднання півострова з Росією. В результаті концерт репера скасували.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах