У міграційній службі прокоментували черги за закордонними паспортами в Одесі

У міграційній службі прокоментували черги за закордонними паспортами в Одесі.

У міграційній службі прокоментували черги за закордонними паспортами в Одесі. Фото автора Krizjohn Rosales: pexels.com

Події
18 лютого 2022 09:10

У міграційній службі заперечують ажіотаж із оформлення закордонних паспортів. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Державну міграційну службу України.

Так, у ДМСУ проаналізували показники кількості оформлених закордонних паспортів у період з 1 січня по 15 лютого 2022 року, а також аналогічні періоди 2019, 2020 та 2021 роках. Фахівці дійшли висновку, що особливих змін немає, а кількість оформлених з початку 2022 року документів навіть менша, ніж у період до пандемії коронавірусу COVID-19 в Україні.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

За вказаний період оформили майже 325 тисяч заяв, що на 98,8% більше, ніж за аналогічний період 2021 року. Але водночас ця кількість на 15,5% менша, ніж у 2020 році та на 38% менша, ніж у 2019 році.

Нагадаємо, що в одеських сервісних центрах утворилися великі черги з охочих оформити закордонні паспорти. За словами голови управління Державної міграційної служби в Одеській області Олени Погребняк, співробітники сервісних центрів обслуговують 400 осіб щодня, що втричі-вчетверо більше, ніж зазвичай. Такий наплив відвідувачів розпочався одразу після вихідних. Особливо на людей вплинуло те, що Ізраїль оголосив про евакуацію своїх громадян та дипломатів.

Але, мабуть, на загальну картину це не вплинуло.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах