На Слобідці серед проїжджої частини з'явився глибокий провал

На Слобідці серед проїжджої частини з'явився глибокий провал

На Слобідці серед проїжджої частини з'явився глибокий провал Фото: t.me/c/1450213869/17287

Події
18 лютого 2022 12:09

В Одесі на проїжджій частині вулицею Праведників світу (колишньої Червонослобідської) утворилася глибока яма. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на місцевих жителів.

Так, на відео очевидця можна помітити, що навколо провалу немає жодних огорож та попереджувальних знаків. Автомобілі проїжджають майже краєм глибокої ями. Якщо водій не зверне на неї уваги, то потрапить у серйозну аварію.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

До речі, на цій вулиці восени минулого року зафіксували іншу яму глибиною півтора метри. Вона утворилася посеред проїжджої частини через прорив каналізаційного відводу. Місцеві жителі прилеглого будинку не могли виїхати зі свого двору. Ремонтом провалу зайнялися комунальники.

Нагадаємо, що сьогодні на вулиці Катерининській самокатчик врізався у вуличний покажчик, що лежить на землі, і отримав перелом ключиці. Його госпіталізували. Сам покажчик напередодні викопали та залишили на тротуарі через ремонт вулиці.

Також учора мер Одеси запропонував закрити банерами руїни будинків на Деволанівському узвозі, щоб вони не псували вигляду.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах