В Одесі винний у загибелі дитини в ДТП водій сяде у в'язницю на п'ять років

В Одесі винний у загибелі дитини в ДТП водій сяде у в'язницю на п'ять років.

В Одесі винний у загибелі дитини в ДТП водій сяде у в'язницю на п'ять років. Фото: 7kanal.com.ua

Події
21 лютого 2022 12:44

Одеський апеляційний суд ухвалив вирок водієві, який чотири роки тому влаштував смертельну ДТП. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Єдиний реєстр судових рішень.

Аварія сталася в Одесі в липні 2018 року. 35-річний водій технічно несправного автомобіля Toyota, намагаючись уникнути зіткнення з іншою машиною, врізався в житловий будинок на вулиці Пролетарській.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

На момент ДТП в салоні авто перебували чотири особи, зокрема, 10-річний хлопчик. Внаслідок аварії дитина померла в машині швидкої допомоги. Двох інших пасажирів госпіталізували, один з них помер у лікарні через вісім днів після аварії. Сам водій не постраждав. За результатами судово-медичної експертизи, він керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

При винесенні вироку суд врахував той факт, що родичі загиблих та пасажир, що вижив, не мають претензій до обвинуваченого. Також як пом'якшувальну обставину врахували те, що у чоловіка є двоє малолітніх дітей. У результаті винуватця смертельної ДТП засудили до п'яти років позбавлення волі. До того ж, після виходу з в'язниці він протягом трьох років не має права сідати за кермо.

Раніше Vgorode повідомляв про масштабну ДТП, що сталася в Одесі на вулиці Михайла Грушевського ввечері 19 лютого. Там внаслідок зіткнення автомобілів Great Wall і Toyota Corolla постраждали обидва водії та двоє пасажирів віком 20-ти та 37-ми років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах