Міжнародний аеропорт "Одеса" припинив роботу

Міжнародний аеропорт "Одеса" припинив роботу.

Міжнародний аеропорт "Одеса" припинив роботу. Фото: avianews.com

Події
24 лютого 2022 11:55

У зв'язку з високим рівнем загрози авіаційній безпеці для цивільної авіації Міжнародний аеропорт "Одеса" припинив роботу на невстановлений термін. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу аеропорту.

Так, станом на 24 лютого повітряний простір України закрито, а всі рейси скасовано.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили у Міністерстві інфраструктури України, відповідно до вимог Повітряного кодексу України та Положення про використання повітряного простору України вжито термінових заходів щодо закриття повітряного простору України для цивільних користувачів.

Про зміни використання повітряного простору України обіцяють повідомляти додатково.

Жителів Одеси та області просять зберігати спокій та максимально обмежити пересування – на в'їздах до міста та області незабаром з'являться блокпости.

Нагадаємо, авіакомпанії, що входять до складу міжнародного авіаконцерну Lufthansa Group, призупинили повідомлення з Одесою ще 21 лютого. Тоді ж рейси з Одеси та у зворотному напрямку скасував австрійський авіаперевізник Australian Airlines. При цьому до початку повномасштабного військового вторгнення РФ повітряний простір України залишався відкритим.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах