Військово-морські сили України продовжують обороняти Одеський морський порт

Военно-морские силы Украины обороняют Одесский морской порт.

Военно-морские силы Украины обороняют Одесский морской порт. Фото: traffic.od.ua

Події
25 лютого 2022 03:59

Військово-морські сили України продовжують вести бої у південно-західній частині Чорного моря. Вони захищають від противника пункти базування та морські порти Одеси, Південного та Очакова. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Також повітряні сили ЗСУ відображають удари авіації ворога та успішно атакують колони окупаційних військ у районі села Нова Збур'ївка та Нової Каховки Херсонської області, а також у місті Куп'янськ Харківської області. Крім того, значні втрати противник зазнав у районі аеропорту Гостомель.

Внаслідок бойових дій на окремих ділянках угруповання Об'єднаних сил у Донецькій та Луганській областях відновили свої позиції на лінії фронту.

Передбачувані втрати противника: танків – понад 30, бойових броньованих машин – до 130, літаків –7, вертольотів – 6.

Нагадаємо, що вчора агресор захопив острів Зміїний. Його атакували з бойової авіації та корабельних озброєнь. Прикордонники та ЗСУ тримали оборону. Після обстрілу Зміїного інфраструктуру острова було зруйновано, а острів захопили. Усі українські військові та прикордонники загинули. Їх нагородять посмертно.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах