На 16-й станції Фонтану з'явився малюнок зі зверненням до окупантів

На 16-й станції Фонтану з'явився малюнок зі зверненням до окупантів.

На 16-й станції Фонтану з'явився малюнок зі зверненням до окупантів. Фото: Святослав Лаврусенко

Події
26 лютого 2022 11:44

На пляжі 16-ї станції Фонтану в Одесі, на берегоукріплювальній споруді, з'явився напис "Російський корабель іди нах#й".
Про це повідомляє Vgorode із посиланням на одеського художника Святослава Лаврусенка.

Нагадаємо, що ця фраза – реакція наших прикордонників на острові Зміїний, коли росіяни зажадали їх здатися.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

На 16-й станції Фонтану з'явився малюнок зі зверненням до окупантів.На 16-й станції Фонтану з'явився малюнок зі зверненням до окупантів. Фото: Святослав Лаврусенко


24 лютого близько 10:30 до острова Зміїний на Одещині підійшли дві нерозпізнані цілі. Окупанти використали міжнародний канал зв'язку з безпеки судноплавства. Вони з погрозами вимагали від 13 військовослужбовців Ізмаїльського прикордонного загону здатися. Але наші земляки боронилися до останнього і не відступили. До оборони розпочали прикордонники спільно з ЗСУ. Близько 12:00 їм вдалося повністю відбити острів Зміїний біля агресора. Проте о 16:07 у прес-службі Державної прикордонної служби повідомили про чергову атаку ворога. Група російських кораблів розпочала обстріл позицій українських військовослужбовців та прикордонників зі ствольного корабельного озброєння. За даними прес-служби Державної прикордонної служби, в районі острова знаходилися ракетний крейсер "Москва" та патрульний корабель типу 2260 "Василь Биків". Як повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби, після обстрілу Зміїного з корабельних озброєнь та бойової авіації інфраструктуру острова було зруйновано. Наші прикордонники втратили зв'язок із воїнами ЗСУ, їх вважають загиблими. Вони отримають звання Героїв України посмертно.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах