Отримай відповідь: де в Одесі записатися в територіальну оборону

Отримай відповідь: де в Одесі записатися в територіальну оборону.

Отримай відповідь: де в Одесі записатися в територіальну оборону. Фото: dumskaya.net

Події
01 березня 2022 05:21

В умовах воєнного стану багато українців, зокрема, й одесити, добровільно вступають до лав територіальної оборони для того, щоб захистити свою країну від окупантів. В Одесі записатися до територіальних захисників можна лише за адресою вулиця Інглезі, 1г. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу 122-ї бригади територіальної оборони.

До лав територіальної оборони приймають усіх бажаючих, проте насамперед тих, хто має бойовий досвід.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відмінною рисою бійців 122 бригади територіальної оборони є пов'язка на руці з жовтими літерами "ТРО" на синьому тлі. 122 бригада "ТРО" підпорядковується Збройним силам України. Прийом усіх бажаючих вступити у війська тероборони здійснюється щодня з восьмої ранку до сутінків.

Раніше Vgorode повідомляв про те, що до підрозділів територіальної оборони можуть вступити громадяни України віком від 18 до 60 років. Особливих вимог до охочих немає. Основу формувань становитимуть люди, які пройшли службу в армії та правоохоронних органах, однак у той же час частиною підрозділу можуть стати й ті, хто не служили в армії. Щоправда, до тероборони не зможуть потрапити громадяни із судимістю.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах