В Одесі з'явився "Жіночий загін громадянської взаємодопомоги"

В Одесі з'явився "Жіночий загін громадянської взаємодопомоги".

В Одесі з'явився "Жіночий загін громадянської взаємодопомоги". Скриншот: відео "Думська, 1"

Події
06 березня 2022 07:56

В умовах воєнного стану одеситки створили об'єднання "Жіночий загін громадянської взаємодопомоги". Про це повідомляє Vgorode з посиланням на інформаційного адміністратора благодійного фонду "Я допоможу" Юлію Златіну.

За допомогою кількох міських ресторанів волонтери забезпечують захисників Одеси харчуванням. Щодня вони розвозять до різних районів міста близько тисячі порцій гарячої їжі, допомагають евакуювати сім'ї, надають транспорт, а також доставляють біженців у потрібну точку кордону. 

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомила Юлія Златіна, одеські бізнесмени постачають м'ясо та крупи, а працівники юстиції надають продуктову допомогу бідним сім'ям. Також Одеса завжди відкрита для біженців із Харкова. Ці люди, життя яких покалічила війна, потребують не тільки продуктів харчування, але навіть таких дрібниць як зубні щітки і тапочки.

При цьому, за словами адміністратора благодійного фонду, на складах на даний момент залишилися лише овочеві набори, тоді як соняшникової олії, круп, цукру та консервації катастрофічно не вистачає.

Усі, хто бажають допомогти волонтерам, можуть привозити речі та продукти за адресою провулок Гвоздичний, 6 або телефонувати за номером +38 063 522 50 49.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах