Одесити можуть допомогти Миколаївському зоопарку: що робити

Одесити можуть допомогти Миколаївському зоопарку: що робити.

Одесити можуть допомогти Миколаївському зоопарку: що робити. Фото: facebook.com/topchy.zoo

Події
13 березня 2022 19:13

Миколаївський зоопарк потребує допомоги. Про це повідомляє Vgorode.

Директор звіринця Володимира Топчого розповів, що в установі ось-ось закінчиться корм для тварин. Без зарплати ризикують залишитись і співробітники, які щодня ходять на роботу. Деякі із них пішли на фронт боротися з окупантами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Одесити можуть допомогти Миколаївському зоопарку: що робити. Фото: facebook.com/topchy.zooОдесити можуть допомогти Миколаївському зоопарку: що робити. Фото: facebook.com/topchy.zoo

Як допомогти

Надати підтримку тваринам можна, купивши онлайн-квиток на офіційному сайті зоопарку. Придбати можливо будь-яку кількість квитків на вільний час відвідування.

Як зазначає голова Одеської організації Комітету виборців України Анатолій Бойко, "це наш моральний обов'язок перед Миколаєвом і щонайменше, що ми маємо зробити, щоб підтримати це героїчне місто".

Зазначимо, що вчора, 12 березня, зоопарк зазнав обстрілу касетними ракетами. Одна ракета потрапила у вольєр дроф, а інша впала на дитячий майданчик біля кліток із приматами. На щастя, ніхто не постраждав.

При цьому майже кожен день Миколаїв та його область страждають від нападок ворога, захищаючи, зокрема, й Одесу. Сьогодні там обстріляли школу і вже відомо про двох загиблих. Також губернатор зранку повідомив про те, що окупанти обстрілами вбили вісім людей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах