На Одещині пограбували та напали на переселенців

На Одещині пограбували та напали на переселенців.

На Одещині пограбували та напали на переселенців. Фото: od.npu.gov.ua

Події
16 березня 2022 18:37

В Ізмаїлі Одеської області поліцейські затримали зловмисників, які організували розбійний напад на переселенців із Миколаївської області. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу ГУНП.

Так, постраждалі побачили оголошення про здачу житла, яке правопорушники спеціально розмістили в одному із телефонних месенджерів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зловмисники зустріли в обумовленому місці двох чоловіків, яким треба було переночувати та їхати далі, але до будинку не пощастили, а пригрозили зброєю та відібрали усі заощадження, речі та автомобіль, на якому ті приїхали.

  • На Одещині пограбували та напали на переселенців фото
  • На Одещині пограбували та напали на переселенців фото 1
  • На Одещині пограбували та напали на переселенців фото 2
  • На Одещині пограбували та напали на переселенців фото 3

На Одещині пограбували та напали на переселенців фото

Фото: od.npu.gov.ua

Потерпілі одразу звернулися до поліції. На щастя, за лічені години злочинців упіймали. Ними виявилися місцеві жителі 20-ти, 27-ми та 32-х років, найстарші з яких були неодноразово засуджені за розбійні напади. Одного з фігурантів правоохоронці розшукали у Болградському районі, решту трьох в Ізмаїлі. Награбоване вилучили.

Слідчі поліції повідомили правопорушникам підозри в розбійному нападі, скоєному за попередньою змовою в умовах воєнного стану та спрямованого на заволодіння майном в особливо великих розмірах, а також у незаконному заволодінні транспортним засобом.

Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі чоловікам загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах