Як минула остання доба в Одеській області

Як минула остання доба на Одещині.

Як минула остання доба на Одещині. Фото: прес-служби Нацполіції

Події
23 березня 2022 10:42

Остання доба в Одесі та області, з 22 по 23 березня, пройшла відносно спокійно. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-служби рятувальників та поліції.

Так, на Одещині сталося 85 пожеж, п'ять із яких у місті. Так, як повідомляє ДСНС Одеської області, їм довелося 75 разів гасити спалах сухої рослинності на загальній площі 95,505 га.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також рятувальники надавали допомогу пункту обігріву для громадян, які перетинають кордон із Румунією на пункті пропуску "Орлівка-Ісакча" та на кордоні з Молдовою на пункті "Старокозаче-Тудора".

Було виїзду на допомогу поліції. Рятувальники відчинили двері квартири на проспекті Добровольського, де виявили тіло загиблого 60-річного чоловіка.

Що з російським вторгненням

Як ми вже повідомляли, вранці 22 березня противник завдав ракетного обстрілу по населеному пункту Одеського району, випустивши п'ять ракет по околицях Великого Дальника. Втрат українська сторона не зазнала. У свою чергу, системи ППО збили ворожою БПЛА над Одеською областю.

Ці події кваліфіковані як зазіхання на територіальну цілісність та недоторканність України. Виконавцям та замовникам цього злочину загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна. 

За моніторингом даних з відкритих джерел аналітики Української правової консалтингової групи повідомили, що в Одеській області від дій ворожої армії вже постраждали понад десять житлових будинків, два медичні установи та один навчальний заклад. Зокрема, відділ комунікацій поліції Одеської області відзвітував, що лише за минулу добу пошкодили двоповерховий приватний житловий будинок у селі Санжейка. Загалом отримали шість повідомлень про вибухи та стрілянину.

В оперативному командуванні "Південь" додали, що минулої доби бойовий корабель противника обстрілював берегову смугу, де відсутні будь-які військові об'єкти.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах