Окупанти розсилають одеситам та жителям області смс-повідомлення з вимогою здатися

Окупанти розсилають одеситам та жителям області смс-повідомлення з вимогою здатися.

Окупанти розсилають одеситам та жителям області смс-повідомлення з вимогою здатися. Фото: pexels.com

Події
27 березня 2022 08:33

Жителям Одеського регіону надходять смс-повідомлення з російських номерів. У цих посланнях окупанти вимагають від людей здатися і не чинити опір, а також попереджають, що "мирний означає живий". Про це повідомляє Vgorode з посиланням на голову Одеської військової адміністрації Максима Марченка.

Очільник ОВА закликав громадян не реагувати на такі повідомлення, а російських військових попередив, що єдина співпраця, яку вони можуть зустріти на нашій землі, це кулі в голову. 

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Відео: t.me/odeskaODA

Нагадаємо, останнім часом російські ЗМІ опублікували низку фейків щодо ситуації в Одесі та Одеському регіоні. Наприклад, пропагандисти Кремля стверджують, що Максим Марченко наказав саперам замінувати Хаджибеївську дамбу, щоб не пропустити в місто окупантів, а також розповідають мешканцям Маріуполя, що Одеса захоплена. У зв'язку з цим керівництво ОВА закликає одеситів та жителів області бути пильними, не довіряти інформації із сумнівних джерел, а факти розповсюдження подібної інформації повідомляти СБУ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах