Житель Одеської області незаконно перевозив людей через кордон навіть після затримання

Мешканець Одеської області незаконно перевозив людей через кордон навіть після затримання.

Мешканець Одеської області незаконно перевозив людей через кордон навіть після затримання. Фото: Одеська Обласна Прокуратура

Події
29 березня 2022 16:27

Житель Білгород-Дністровського району повторно потрапив на перевезення ухилістів від мобілізації через кордон. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прокуратуру Одеської області.

Так, 19 березня чоловік намагався переправити до Республіки Молдова шістьох чоловіків призовного віку. Його заарештували, але він вийшов під заставу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

26 березня підозрюваний знову намагався незаконно провезти до Республіки Молдова чотирьох військовозобов'язаних українців віком від 32 до 47 років. Свої послуги він оцінив у 9 тисяч доларів із особи.

Чоловіка затримали повторно. Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави 49 600 гривень. Він заплатив його та вийшов. Тепер йому вручили підозру щодо третьої статті 332 Кримінального Кодексу України. Суд ухвалив помістити його до СІЗО.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах