В Одеській області заборонили відвідувати ліси

В Одесській області запретили відвідувати леса.

В Одесській області запретили відвідувати леса. Фото Ивана Бошку

Події
31 березня 2022 14:35

В Одеській області заборонили в'їзд в ліс для цивільного населення. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на офіцера оперативного командування "Південь" Владислава Назарова.

Це розпорядження Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка.

"Система захисту нашого регіону відкладена і продумана. Сили і засоби протиповітряної оборони наготове. Враг истощен і деморалізований. Пляжи і лісополоси, де ми з вами так любимо відпочивати в мирний час –  сьогодні частина нашої загальної оборони родної землі. Обращаю увагу, що порушення норм протипожарної безпеки, поїздки до заборонених для відвідування зони мають трагічні наслідки, наносять надмірний збиток і природу та систему оборони регіону. Распоряжением Одесської обласної військової адміністрації запрещен въезд и посещение лесов Одесской области гражданским населением. Ще раз призиваю бути особистими і пізнавальними. Не подвергать себя опасности. Не викладайте в сеть інформацію, яка стосується ВСУ. Помніте, поки ми разом, об’єднані загальними цілями, захищаємо нашу країну, обстановка залишається стабільною і контрольованою", – заявив офіцер.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах