Вантажна техніка одеських бізнесменів, які переїхали до РФ, дістанеться ЗСУ

Грузовая техника одесских бизнесменов, которые переехали в РФ, достанется ВСУ.

Грузовая техника одесских бизнесменов, которые переехали в РФ, достанется ВСУ. Фото: скриншот видео t.me/odeskaODA

Події
06 квiтня 2022 07:02

Після початку повномасштабного вторгнення в Україну деякі бізнесмени Одеської області переїхали до Росії. Вантажну техніку, яка раніше належала цим підприємцям, тепер передадуть на потреби ЗСУ. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на голову Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка.

Губернатор Одеської області зазначив, що 5 квітня було проведено роботу щодо деяких бізнесменів, які на початку бойових дій перебралися до Москви. Тепер вантажні автомобілі, які були власністю цих втікачів, дістануться захисникам України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: t.me/odeskaODA

Також 5 квітня Максим Марченко зустрівся із представниками ключових сфер бізнесу області. З ними він обговорив питання роботи бізнесу у воєнний час, зокрема повноцінного збереження робочих місць та заробітної плати.

Наприкінці звернення голова Одеської обласної військової адміністрації закликав одеситів не забувати про дотримання правил мінної безпеки: не піднімати незнайомі предмети та не приносити їх додому.

Раніше Vgorode ділився заспокійливим прогнозом Олексія Арестовича. Радник голови Офісу Президента повідомив про те, що Одесі нічого не загрожує з боку Придністров'я, оскільки армія ПМР здатна лише утримувати наші підрозділи та не давати їх перекидати. При цьому єдиною загрозою для Одеси є повітряні удари. Однак це наразі загрожує всій країні. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах