Вадим Денисенко: не виключено, що Одеса найближчими днями може бути метою атак Росії

Вадим Денисенко: не виключено, що Одеса найближчими днями може бути метою атак Росії.

Вадим Денисенко: не виключено, що Одеса найближчими днями може бути метою атак Росії. Фото: facebook.com/28brigade

Події
09 квiтня 2022 11:36

Не можна виключати, що Київ та Одеса будуть напрямками наступних атак Росії. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на слова радника міністра внутрішніх справ України Вадима Денисенка, які він озвучив в ефірі всеукраїнського телемарафону.

"Якщо говорити про столицю і про київський напрям, і про угруповання російських військ у Білорусі – на жаль, виключати не можна, що Київ буде наступним етапом їх атак. Так само не можна виключати і те, що Одеса теоретично може бути наступним етапом їх атак. Але зараз ми повинні розуміти, що всі ключові військові дії будуть зосереджені на Донбасі, і ключова військова взагалі історія та стратегія Росії в Україні – це Донецька та Луганська область, – вважає радник голови МВС.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що ЗСУ продовжують утримувати оборону Одеси та області. В акваторії Чорного моря російський флот продовжує морську блокаду і час від часу проводить перегрупування сил. Також зберігається велика ймовірність завдання ракетних ударів по регіону. Як повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук. За його словами, ситуація в Одесі та області під контролем. У ЗСУ достатньо коштів на вогневу поразку противника.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах