У Чорному морі горить російський ракетний крейсер "Москва"

У Чорному морі горить російський ракетний крейсер "Москва".

У Чорному морі горить російський ракетний крейсер "Москва". Фото: t.me/odeskaODA

Події
14 квiтня 2022 01:40

В акваторії Чорного моря горить російський військовий корабель "Москва". Про це повідомляє Vgorode із посиланням на коментар радника голови Офісу президента Олексія Арестовича.

За словами Арестовича, з флагманом морського флоту крейсером "Москва" сталася якась несподіванка.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: YouTube-канал: "ФЕЙГІН LIVE"

"Сильно горить... Просто зараз... Там 510 членів екіпажу. Не можемо зрозуміти, що сталося: чи два матроси покурили не в тому місці, чи порушили в черговий раз заходи безпеки", –  зазначив радник голови Офісу президента.

Також інформацію про те, що крейсер "Москва" вирушив у заданому напрямку, підтвердив голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко. Він зазначив, що ракети "Нептун", які стоять на варті Чорного моря, завдали російському кораблю дуже серйозних пошкоджень. 

Раніше інформацію про пошкодження крейсера "Москва" опублікував на своїй сторінці у Facebook екснардеп Сергій Висоцький: "Мені підтвердили: дві ракети українського протикорабельного комплексу "Нептун" здійснили ураження флагману ЧФ РФ ракетного крейсеру "Москва"! Два попадання з двох! Увесь Чорноморський флот Росії виведений для проведення термінових рятувальних заходів", – написав він.

Зазначимо, що саме крейсер "Москва" разом із патрульним кораблем "Василь Биків" 24 лютого атакував острів Зміїний у Чорному морі. Примітно, що "Василь Биков" завдяки старанням наших захисників пішов на дно ще в першій половині березня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах