Стало відомо про стан будинку, що зазнав ракетного обстрілу в Одесі

Стало відомо про стан будинку, що зазнав ракетного обстрілу в Одесі

Стало відомо про стан будинку, що зазнав ракетного обстрілу в Одесі

Події
24 квiтня 2022 14:54

Стало відомо про стан будинку в Одесі, до якого потрапила російська ракета 23 квітня. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу міськради.

Наразі проводять розбір завалів між четвертим, п'ятим та третім поверхами. На місці підключено до роботи і комунальні служби. Почався огляд будівлі там, де було потрапляння. Але поки що там працюють рятувальники, тому повну оцінку стану будинку поки що дати не можна. За попередньою оцінкою фахівців будівлю можна відновити. Тож аварійним його визнавати не будуть.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Через трагедію поки що не курсує трамвай №13. Але завтра до кінця дня маємо відкрити трамвайне поле.

За словами заступника директора департаменту міського господарства Віталія Цуркана, всім мешканцям будинку запропонували варіанти тимчасового проживання. Станом на 14:00 дві родини скористалися такою нагодою. На щастя, 40% будинку не було заселено. Тож постраждалих могло б бути більше.

Нагадаємо, станом на 24 квітня на стаціонарному лікуванні в Одесі перебувають 10 потерпілих. У них уламкові травми, переломи та опіки. Стан усіх пацієнтів стабільний, двоє людей готуються до виписки сьогодні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах