Наслідки ракетного удару по мосту через лиман на Одещині: як об'їхати (оновлено)

Последствия ракетного удара по мосту через лиман в Одесской области: схема объезда - фото

Последствия ракетного удара по мосту через лиман в Одесской области: схема объезда - фото

Події
26 квiтня 2022 18:45

Мер Білгорода-Дністровського Віталій Громадян оцінив ушкодження, спричинені російським обстрілом мосту через Дністровський лиман. Залізничне сполучення в цьому напрямку зупинилося, автомобілі можуть вибрати інший шлях. Про це повідомляє Vgorode.

В даний час рух мостом повністю перекритий і розраховувати на те, що воно зовсім відновиться, не можна. Віталій Громадян спростував повідомлення про те, що нібито район відрізаний від інших населених пунктів Одеської області: дістатися міста або виїхати можна трасою Одеса-Рені (через Маяки). Цим шляхом уже пустили маршрутки і саме на нього перенаправляють автомобілістів. Коли буде відновлено залізничне сполучення, наразі невідомо. Це залежить від ремонтних робіт на мосту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Віталій Громадян зазначив, що це не перша спроба ворогів зруйнувати міст, проте раніше їм не вдавалося завдати значної шкоди.

"Я говорив і раніше, що проблеми такого характеру будуть. Зараз всі чудово розуміють, що почнуться проблеми з логістикою. Трохи буксуватимуть продукти харчування, пальне. Проте критичної ситуації немає, у магазинах будуть продукти, всі магазини повні - а у вас ще й всі осередки повні, я знаю, що закупилися вже всі", – заявив мер Аккермана і закликав людей не піддаватися панічним настроям, адже об'їзний шлях просто займає більше часу.

Наслідки ракетного удару по мосту через лиман на Одещині: схема об'їзду.Наслідки ракетного удару по мосту через лиман на Одещині: схема об'їзду. Фото: facebook.com/odessavtodor

Оновлено о 20:10:

На мосту через Дністровський лиман частково відновлено рух. Так, машини пропускають по одній смузі в обидва боки. Про це повідомляє губернатор Одеської ОВ Максим Марченко.



Нагадаємо, що сьогодні о 12:36 російські окупанти завдали ракетного удару по мосту через лиман. На щастя, ніхто не постраждав.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах