СБУ: окупанти планують зняти "документальний" фільм про 2 травня в Одесі

СБУ: окупанти планують зняти "документальний" фільм про 2 травня в Одесі

СБУ: окупанти планують зняти "документальний" фільм про 2 травня в Одесі Фото: informator.ua

Події
30 квiтня 2022 17:11

Російські пропагандисти хочуть розхитати ситуацію в Одесі напередодні трагічної дати 2 травня. Для цього зняти "документальний" фільм. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу СБУ.

Так, окупанти використовує події 2014 року, щоб нав'язати власну версію трагічних подій, посіяти розбрат та ворожнечу в українському суспільстві. І для цього збираються представити фільм із так званими очевидцями. Причому акторами у ньому будуть військові з армії загарбників.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про це стало відомо із нових перехоплень СБУ на території Херсонської області.

"Тобі треба побудувати людей і поставити запитання: чи є серед них ті, що пішли воювати за "ДНР", але були очевидцями подій в Одесі. Зрозумів, там? Ну, грубо кажучи, які жили в Одесі, я так розумію, яке- той час", - дає завдання командир військовому з так званої "ДНР".



Нагадаємо, у 2014 році саме 2 травня в Одесі пройшли провокації, внаслідок яких загинуло 48 людей. Тоді в центрі міста почалися протистояння між ультрас футбольними клубами та проукраїнськи налаштованими громадянами з одного боку та проросійськими колабораціоністами з іншого. Згодом протистояння перемістилися на Куликове поле та до Будинку профспілок, де сталася пожежа. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах