Зеленський прокоментував ракетний удар по одеському "злітку"

Зеленський прокоментував ракетний удар по одеському "злітку".

Зеленський прокоментував ракетний удар по одеському "злітку". Фото: odesa.aero

Події
01 травня 2022 11:55

Президент України Володимир Зеленський обіцяє відбудувати знищену російськими окупантами смугу Одеського аеропорту, яку 30 квітня пошкодили окупанти. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на вечірнє звернення глави держави заявив під час вечірнього відеозвернення.

"Сьогодні окупанти знову били ракетами Дніпропетровщиною, Одесою. Знову і знову російські війська доводять, що одесити – такі ж вороги для Росії, як і всі інші українці. Знищена злітна смуга Одеського аеропорту. Ми її, звичайно, відбудуємо. Але Одеса ніколи не забуде таке російське ставлення до неї", – наголосив Зеленський.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Раніше міський голова Одеси Геннадій Труханов висловив жаль з приводу того, що нову злітно-посадкову смугу зруйновано, і пообіцяв, що після перемоги її обов'язково відновлять.

Нагадаємо, 30 квітня російські окупанти знову завдали ракетного удару по Одесі. На цей раз від ракетної атаки постраждала злітно-посадкова смуга аеропорту. Відомо, що удар завдавав трьох ракет "Онікс", які були запущені ракетним комплексом "Бастіон" з території окупованого Криму. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах