Літо-2022 в Одесі: чи є шанс розминувати пляжі до курортного сезону

Літо-2022 в Одесі: чи є шанс розминувати пляжі до курортного сезону.

Літо-2022 в Одесі: чи є шанс розминувати пляжі до курортного сезону. Фото: gettyimages.com

Події
03 травня 2022 13:30

Купальний сезон в Одесі в 2022 році поки що немає можливості відкрити. Чи будуть якісь особливі правила поведінки одеситів біля моря цього літа, розповів в ефірі телемарафону речник оперативного штабу Одеської ОВ Сергій Братчук. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на "ТСН".

"Пляжі заміновані. Буде перемога – буде проведено роботу з розмінування акваторії Чорного моря та пляжів. Тоді відпочиватимемо", – наголосив він.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Втім, Братчук зазначив, що, можливо, місцева влада знайдуть альтернативу поведінці на пляжах під час війни. Незважаючи на те, що людей просять не пересуватися територією пляжів та узбережжя, є ймовірність того, що вони намагатимуться позасмагати чи купуватись у морі.

Водночас, мер Одеси Геннадій Труханов зазначив, що звичного відпочинку через війну не буде: і узбережжя, і акваторія поблизу Одеси заміновані.

Від себе відзначимо, що у будь-якому разі на розмінування пляжів знадобиться тривалий час. Тому цього року від купань, найімовірніше, доведеться відмовитися. І, судячи з усього, узбережжя можуть взагалі огородити заради безпеки людей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах