В одеській затоці підірвали міну, що випливла на поверхню моря

В одесській затоці підірвали міну, що спливла на поверхню моря.

В одесській затоці підірвали міну, що спливла на поверхню моря. Фото ілюстративне: usm.media

Події
03 травня 2022 16:11

В Одеській затоці знешкодили міну, що випливла на поверхню води. З метою безпеки населення спрацювали фахівці підривної команди ВМС ЗСУ. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу оперативного командування "Південь".

Зазначимо, що сьогодні вдень одесити чули вибухи, але тривоги не було. Можливо, що саме через підрив цієї міни.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що перебування та прогулянки узбережжям, у безпосередній близькості від води, небезпечні, тому пляжно-купальний сезон в Одесі потрібно відстрочити до Перемоги.

Також в ОК повідомили, що ще один ударний БПЛА-розвідник, здатний не тільки викривати обстановку, а й завдавати бомбових ударів, "Форпост" знищено на Одещині, намагаючись зайти з моря.

Північно-західна частина Чорного моря, як і раніше, заблокована для судноплавства, знаходиться під контролем корабельного угруповання чорноморського флоту росіян. Імовірність ракетних ударів на всій території України залишається високою.

Загалом нашими ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 40 вогневих завдань. Вздовж адмінкордону Миколаївської та Херсонської областей знищили пункт управління ворожим військом, три склади з боєприпасами, один – з пально-мастильними матеріалами та кілька пунктів зосередження живої сили та техніки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах