В Одесі інспектори штрафуватимуть порушників правил паркування

В Одесі інспектори штрафуватимуть порушників правил паркування.

В Одесі інспектори штрафуватимуть порушників правил паркування. Фото: facebook.com/stetukhin

Події
05 травня 2022 02:31

За дотриманням правил зупинки та стоянки в Одесі слідкуватимуть інспектори з паркування. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на заступника міського голови Сергія Тетюхіна.

Останні два тижні відповідна муніципальна служба працювала в режимі попередження, проте кількість порушень зростає, тож тепер до горе-водіїв застосовуватимуть штрафні санкції.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За словами Сергія Тетюхіна, неправильне паркування є неповагою до інших учасників руху та призводить до створення небезпечних ситуацій. До того ж, припарковані з порушенням правил автомобілі ускладнюють або блокують роботу та переміщення спеціальної та рятувальної техніки, машин швидкої допомоги та громадського транспорту, а такі труднощі в умовах обмеженого проїзду та воєнного часу стають критичними.

Притягувати порушників до адміністративної відповідальності інспектори розпочнуть вже 5 травня. Відтепер за порушення правил паркування водіям доведеться сплачувати штраф у розмірі від 340 до 1700 гривень. Розмір штрафу залежатиме від місця неправильного паркування.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах