Британська розвідка: Росія орієнтується на Одесу, Херсон та Маріуполь

Британська розвідка: Росія орієнтується на Одесу, Херсон та Маріуполь.

Британська розвідка: Росія орієнтується на Одесу, Херсон та Маріуполь. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
05 травня 2022 11:06

Росія орієнтується на Одесу, Херсон та Маріуполь, щоб повністю контролювати доступ до Чорного моря та морські лінії зв'язку України, щоб послабити економіку країни. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на зведення Міноборони Великобританії.

Наземні операції російських окупаційних військ зосереджено на сході України, але Росія продовжує завдавати ракетних ударів по всій території країни.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Оскільки російські операції зайшли в глухий кут, загарбники продовжували завдавати ударів по невоєнних об'єктах України, включаючи школи, лікарні, житлові будинки та транспортні вузли. Це свідчить про готовність Росії атакувати громадянську інфраструктуру у спробі послабити рішучість України.

Зазначимо, що згідно з ранковим зведенням Генштабу, одночасно ворог провокує напруженість у Придністровському регіоні Молдови. Він займається перегрупуванням військ в окремих напрямках, поповнює запаси та намагається покращити тактичне становище своїх підрозділів.

А склад корабельного угруповання росіян у Чорному морі не змінюється. Три ракетні кораблі та один підводний човен перебувають у готовності до завдання ракетного удару, але наші сили оборони та засоби ППО цілодобово відстежують обстановку і в акваторії Чорного моря, і в повітрі, і на всіх стратегічних напрямках.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах