Смертельна ДТП та затримка диверсанта: одеські патрульні відзвітували за добу

Смертельна ДТП та затримка диверсанта: одеські патрульні відзвітували за добу.

Смертельна ДТП та затримка диверсанта: одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: od.npu.gov.ua

Події
07 травня 2022 10:40

Протягом доби, з 6 до 7 травня, в Одесі було тихо, але без порушень не обійшлося. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Загалом за добу патрульним надійшло 948 повідомлень на виклик. Зупинили дев'ятьох п'яних водіїв. Перевірили 53 підозрілі особи. За порушення комендантської години зупинили 10 людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, учора на автодорозі Одеса-Мелітополь сталася ДТП із летальним кінцем. За попередньою інформацією, водій авто Subaru не впорався з керуванням та виїхав з проїжджої частини, де влетів у дерево. Авто перевернулося і спалахнуло. 42-річний мешканець Миколаївської області загинув.

У Приморському районі зупинили підозрілого чоловіка, у телефоні якого знайшли велику кількість фото місць інфраструктури та блокпостів. З'ясувалося, що він активно листується з абонентами РФ.


У поліції попросили одеситів не ігнорувати повітряні тривоги в період 8-9 травня, а також дотримуватися правил тривалої комендантської години.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах