Мера Рені Одеської області підозрюють у сепаратизмі

Мера Рені Одеської області підозрюють у сепаратизмі.

Мера Рені Одеської області підозрюють у сепаратизмі. Фото: Ігор Плехов/facebook

Події
07 травня 2022 13:19

У мера міста Рені на Одещині 7 травня пройшли обшуки. Ігоря Плєхова підозрюють у сепаратизмі. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на його сторінку у Facebook.

Він також опублікував фотографію з правоохоронцями, які проводили обшук.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Коли мене запитують, чи я люблю УКРАЇНУ – я мовчу, я просто люблю її всім серцем. Сьогодні вранці я дізнався, що мене підозрюють у сепаратизмі, і знову обшук. Гадко якось на душі", – написав на своїй сторінці у Facebook мер Рені.

Зазначимо, що Плєхов уродженець міста Білгород-Дністровський. З 1993 до 2000 року проходив службу в органах внутрішніх справ в Одеській області. Двічі обирався на посаду голови міста Рені – у 2015 та 2020 роках. Також балотувалася до Одеської обласної ради від партії "Батьківщина", але мандат не отримав.

Місто Рені знаходиться в південній Бессарабії, в Ізмаїльському районі Одеської області, на лівому березі Дунаю в 3 км від гирла Прута, і є найвіддаленішим від обласного центру (300 кілометрів від Одеси).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах