В ОВА пояснили, чому окупанти стали менше обстрілювати Одесу

В ОВА пояснили, чому окупанти стали менше обстрілювати Одесу.

В ОВА пояснили, чому окупанти стали менше обстрілювати Одесу. Фото: newsmaker.md, Віталій Шмаков

Події
15 травня 2022 10:12

Останнім часом ракетного обстрілу Одеси, як і більше частини України, стало значно менше. Це з тим, що з окупантів закінчилися ракети. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Одеської військової адміністрації Сергія Братчука.

За його словами, з усієї території Росії почали перекидати запаси радянської зброї, ближче до наших кордонів. Адже запаси "високоточних" "Калібрів", "Оніксів" та "Іскандерів" підійшли до критичних позначок. Тому цілком імовірно, що незабаром обстріл відновиться, оскільки радянських ракет у РФ чимало. Також очевидно, що точність у радянських ракет буде не такою, як хотілося б окупанти. А значить, і результат – непередбачуваний.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що 9 травня Одесу вже обстрілювали старими радянськими екземплярами 60-х років. Радник глави офісу президента Олексій Арестович заявив, що використання старих радянських ракет в Одесі демонструє спробу ворога заощадити високоточні ракети, а також є сигналом до того, що буде більше промахів і ще більше ударів по житлових кварталах.

Одесити, реагуйте на сигнали тривоги!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах