Одеським лікарням передали апарати для швидкого загоєння ран

Одеським лікарням передали апарати для швидкого загоєння ран.

Одеським лікарням передали апарати для швидкого загоєння ран. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
18 травня 2022 15:09

У дві міські лікарні Одеси передали гуманітарну допомогу, що надійшла від Міністерства охорони здоров'я України – апарати на лікування ран негативним тиском (NPWT). Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу міськради.

Так, всього місто одержано 12 вакуумних апаратів. У системі використовується контрольований негативний тиск для створення середовища, що сприяє швидкому загоєнню ран.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначається, що з терапії ран негативним тиском пристрій з'єднується з ранової пов'язкою. Відокремлюване з рани та тканинна рідина виходять із ураженої області в судину, що збільшує приплив крові та покращує загоєння ран.

Одеським лікарням передали апарати для швидкого загоєння ран.Одеським лікарням передали апарати для швидкого загоєння ран. Фото: t.me/odesacityofficial



Нагадаємо, що 5 травня на офіційній сторінці міністерства оборони РФ з'явилося повідомлення про використання низки лікарень у містах України як військові об'єкти. Серед них – Одеська обласна клінічна лікарня по вулиці Заболотного. Інформація є фейком.

До цього в Росії також розповсюджували фейк про те, що "націоналісти створюють вогневі точки та опорні пункти у лікарнях Одеси та Чернігова".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах