На одеській кіностудії шукали ППО: приїхав особисто Труханов

На одеській кіностудії шукали ППО: приїхав особисто Труханов.

На одеській кіностудії шукали ППО: приїхав особисто Труханов. Скріншот відео міськради

Події
20 травня 2022 10:08

Мер Одеси Геннадій Труханов разом із директором Одеської кіностудії Андрієм Осиповим обійшли всю територію підприємства, де, за словами представника МЗС РФ Марії Захарової, "розташовується військова техніка". Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу міськради.

За підсумками одеський міський голова зазначив, що ні техніки, ні зброї на території кіностудії немає, а окупанти несуть лише брехню, агресію, руйнування та смерть. За його словами, "в Одесі таке не їдять".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також мера обурило, що дезінформація йде від офіційних джерел.

"Нас в Одесі вже нудить від вашої щоденної брехні, тієї брехні, яку ви розповсюджуєте про нашу красуню Одесу, Україну в цілому і наш народ", - сказав Геннадій Труханов, звертаючись до жителів РФ.

Нагадаємо, спочатку фейк "розносили" російські ЗМІ. Після Захарова заявила, що на територію Одеської кіностудії завозять боєприпаси та системи ППО. Насправді, росіяни злякалися реквізиту до чергового фільму від Одеської кіностудії.

А речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук вважає, що таким чином у РФ намагаються залякати населення та виявити справжні позиції ЗСУ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах