До мера Білгород-Дністровського прийшли з ГБР

До мера Білгород-Дністровського прийшли із ГБР.

До мера Білгород-Дністровського прийшли із ГБР. Фото: facebook.com/GrazhdanMer

Події
20 травня 2022 21:58

Сьогодні вранці, 20 травня, до мера міста Білгород-Дністровський на Одещині Віталію Граждану приїхали з ГБР. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на соцмережі міського голови.

"Сьогодні вранці відбулася емоційна розмова зі співробітниками ДБР. Без санкції суду вони не мають права заходити в житло. На їхні запитання я відповів у кабінеті міського голови. Подробиці пізніше", - розповів Віталій Громадян у себе на сторінці Facebook.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомляє "Суспільне ", слідчі не мали при собі жодних юридичних паперів. Вони запропонували чоловікові "поговорити" та перевірити, чи має він проукраїнські настрої.

"Дитина злякалася і дружина. Потрібно було подивитися спочатку, які у нас настрої і що ми з початку війни зробили для військових, а потім приходити до мене додому і дитину лякати. Я сказав: "От дружина, беріть і їдь дивитися, шукайте стрічки, прапори червоні. Знайшли лише марки з кораблем", – додав Віталій Граждан.

У прес-службі ДБР зазначили, що співробітники бюро приїхали до мера Білгорода-Дністровського, щоб вручити йому повістку та викликати на допит до слідчого в рамках кримінального провадження за держзрадою.

"Він, як мер – людина, яка може бути корисною для слідства щодо інформації, навіть не свідок", – додали в прес-службі ДБР.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах