На Миколаївщині загинув командир одеських морпіхів

На Миколаївщині загинув командир одеських морпіхів.

На Миколаївщині загинув командир одеських морпіхів. Фото: facebook.com/natalya.delieva

Події
05 червня 2022 14:09

У боях за Миколаївську область загинув командир 18-го окремого батальйону одеської 35-ої бригади морської піхоти Сергій Дердуга. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на депутата Наталю Делієву.

Посмертно захисника України нагородили орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Висловити мій біль неможливо! Я з першого дня війни працювала з ним, як волонтер. Він був неймовірною людиною, його серце було наповнене великою любов'ю до України, як джерела тих цінностей, на яких базується мужність, витривалість, сила, відвага", – написала Наталя Делієва.

Прощання з Героєм відбудеться 6 червня о 10.00 біля Одеського Будинку офіцерів.

Раніше Vgorode повідомляв про загибель морського піхотинця Богдана Костіва. Майбутньому герою України у грудні минулого року виповнилося 22 роки. Він разом зі своєю сім'єю проживав у селі Петродолинське, проте після початку повномасштабної війни вступив до лав Збройних Сил України, щоб захищати нашу країну від російських окупантів. Проти ворога Богдан боровся у складі 35-ої окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського. Герой загинув у Херсонській області 27 травня.

Також на фронті загинув випускник Староказацького аграрного ліцею Одеської області Михайло Малюкін. Загиблому захиснику було 22 роки. До початку військової служби він деякий час працював кухарем-кондитером, проте згодом вирішив підписати контракт із Збройними Силами України.

Вічна пам'ять усім героям, які віддали свої життя за суверенність, цілісність та незалежність України! Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблих!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах