Бійка в Аркадії, вірші на тлі ракет та салют під час сирени: як пройшли перші літні вихідні в Одесі

Бійка в Аркадії, вірші на тлі ракет та салюти: як пройшли перші літні вихідні в Одесі.

Бійка в Аркадії, вірші на тлі ракет та салюти: як пройшли перші літні вихідні в Одесі.

Події
06 червня 2022 09:29

Незважаючи на військовий стан, перші літні вихідні в Одесі пройшли дуже галасливо. Містяни та гості міста занурилися в літню атмосферу, незважаючи на важку ситуацію в країні. І іноді дуже розслаблялися. Про це повідомляє Vgorode.

Також в Одесі відкрилися пляжні клуби. Але саме там особливо ажіотажу поки що немає. А городяни все одно плавають у морі. Наприклад, дідусь в Аркадії вирішив скупатися з прапорами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Увечері 4 червня у лівому крилі тієї ж Аркадії, навпроти барів, між двома чоловіками сталася серйозна бійка. Відеозапис інциденту опублікували у соцмережах. Чоловік менший на зріст повалив на землю більшого опонента і завдав йому ударів ногами та руками. Деякі городяни намагалися їх розняти. Поліції на цей момент не було.



На те, що сталося, відреагував голова Одеської військової адміністрації Максим Марченко. Він вимагав знайти та покарати учасників бійки, а також заклади, які працювали під час комендантської години.

А на відео з поетичного вечора 4 червня потрапив запуск ворожих ракет, мабуть, з підводного човна. Після спалахів у нічному небі у місті зазвучала тривожна сирена.

Відповідні кадри розповсюдили місцеві Telegram-канали. Безстрашні одесити спокійно слухали вірші на березі моря, коли на небі з'явилися ракети.



Раніше ми повідомляли, що увечері 3 червня місцеві жителі в Одесі запустили салют під час повітряної тривоги. На місце викликали поліцію. Порушників затримали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах