В Одесі запрацювали перші пляжні клуби: ціни

В Одесі запрацювали перші пляжні клуби: ціни.

В Одесі запрацювали перші пляжні клуби: ціни. Фото: instagram.com/keti_one

Дозвілля та їжа
06 червня 2022 08:41

Минулими вихідними в Одесі запрацювали перші пляжні клуби. Так, там тепер можна позагорати і купуватись без ризику потрапити у відділення поліції або підірватись на світі. Так, поки що заклади відкрилися здебільшого в Аркадії. Проте особливого ажіотажу немає. Про це повідомляє Vgorode.

Так, для відпочиваючих доступні лежаки, а можна купатися в басейні з морською водою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наприклад, пляжний клуб "Ітака" вже відкрито. Один шезлонг тут коштує 250 гривень, ліжка для чотирьох за ціною 600 гривень.

Поруч знаходиться "Ібіца", на яку поки що закрито.



А ось клуб "Red Line" відкрився ще 3 червня. Один шезлонг тут коштує 150-200 гривень, ліжка для чотирьох осіб за ціною 600-700 гривень, а намети 600-800 гривень. Відпочивальникам пообіцяли бомбосховище.
Зазначимо, що мінна небезпека на пляжах все ще актуальна, причому це стосується не лише одеських пляжів, а й узбережжя області.



Раніше ми повідомляли, що незважаючи на заборону відвідувати пляжні території і купатися в морі, непереборне бажання позасмагати і відкрити купальний сезон, як і раніше, тягне за собою одеситів на узбережжі. Любителі пляжного відпочинку не замислюються про те, що кілька хвилин релаксу можуть коштувати їм життя, а деякі настільки нехтують попередженнями, що навіть беруть із собою на пляжі дітей. Втім, речник Одеської обласної адміністрації Сергій Братчук повідомив, що найближчим часом таких порушників почнуть притягувати до відповідальності.

Нещодавно одного аматора поплавати вже затримали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах