Одесити придумали, як купатися у морській воді під час заборони пляжів

Одесити придумали, як купатися у морській воді під час заборони пляжів - фото

Одесити придумали, як купатися у морській воді під час заборони пляжів - фото

Події
06 червня 2022 17:13

Одесити не втрачають почуття гумору та винахідливості, незважаючи на військовий стан та заборону відвідувати пляжі. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на місцевих жителів.

Так, один із городян знайшов спосіб поринути у морську воду і не порушити заборону на купання. Хлопець узяв із собою відро, тазик та мотузку. З усім цим добром він подався на безпечну ділянку набережної "Ланжерона" з дерев'яним покриттям. Відро він опустив на мотузку в морі, набрав воду і омив у морській воді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Таким чином, закон він не порушив, адже одесит не купався в морі. А патрульні поліцейські, що проходять повз, навіть не зробили йому зауваження.

Ідея так сподобалася відпочиваючим, що багато хто вирішив її повторити і приєднався до обливання.

Відео "лайфхака" опублікували у Тік-Тоці і воно стало вірусним.

Зазначимо, що мінна небезпека на пляжах все ще актуальна, причому це стосується не лише одеських пляжів, а й узбережжя області.

Раніше ми повідомляли, що незважаючи на заборону відвідувати пляжні території і купатися в морі, непереборне бажання позасмагати і відкрити купальний сезон, як і раніше, тягне за собою одеситів на узбережжі. Любителі пляжного відпочинку не замислюються про те, що кілька хвилин релаксу можуть коштувати їм життя, а деякі настільки нехтують попередженнями, що навіть беруть із собою на пляжі дітей. Втім, речник Одеської обласної адміністрації Сергій Братчук повідомив, що найближчим часом таких порушників почнуть притягувати до відповідальності.

Нагадаємо, що попри війну деякі одеські аквапарки планують відкритися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах