У передмісті Одеси зник хлопець, який пішов купатися на ставок (оновлено)

У передмісті Одеси зник хлопець, який пішов купатися на ставок.

У передмісті Одеси зник хлопець, який пішов купатися на ставок. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
07 червня 2022 11:11

У селі Світле на Одещині 23-річний хлопець пішов купатися на ставок і зник. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу ДСНС України в Одеській області.

Рятувальники розпочали операцію з пошуку зниклого. До неї залучили 12 співробітників ДСНС – вони вже обстежили 10 тисяч квадратних метрів дна водоймища. Проте хлопця не знайшли, пошуки продовжуються.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У передмісті Одеси зник хлопець, який пішов купатися на ставок.У передмісті Одеси зник хлопець, який пішов купатися на ставок. Фото: facebook.com/DSNSODE

Оновлено:

Водолази обстежили 13 тисяч квадратних метрів дна, тіло чоловіка знайшли та витягли на берег.

Нагадаємо, що вдень 20 лютого на одеському Морвокзалі втопилася людина. П'ятеро людей у водолазних костюмах вирішили поринати прямо з пірсу. Але виринути вдалося лише трьом. Четвертого "водолаза" дістали непритомні - його відвезла "швидка". П'ятого чоловіка шукали понад годину – він помер. Як виявилося, група дайверів хотіла спуститися на судно "Суліна", що затонули у роки Другої світової війни.

Зазначимо, що одеські патрульні почали ходити пляжами і пояснювати відпочиваючим про мінну небезпеку, а також просити їх покинути узбережжя.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах