Учасників п'яної бійки в Аркадії знайшли: їм вручили повістки

Учасників п'яної бійки в Аркадії виявили: їм вручили повістки.

Учасників п'яної бійки в Аркадії виявили: їм вручили повістки. На фото скріншот відео

Події
08 червня 2022 13:51

Учасників п'яної бійки в Аркадії, яка сталася днями та викликала громадський резонанс, знайшли поліцейські. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Одеської ОВА Сергія Братчука.

За його словами, з чоловіками провели профілактичну бесіду, після якої вони виявили бажання отримати, згідно з чинним законодавством, повістки у відповідний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після проходження медичного огляду та співбесіди громадяни отримають розподіл у певну військову частину, щоб взяти участь у захисті та обороні України у воєнний час.

Нагадаємо, що інцидент стався увечері 4 червня у лівому крилі Аркадії, навпроти барів. Між двома чоловіками сталася серйозна бійка. Відеозапис інциденту опублікували у соцмережах. Чоловік менший на зріст повалив на землю більшого опонента і завдав йому ударів ногами та руками. Деякі городяни намагалися їх розняти. Поліції на цей момент не було.

На те, що сталося, відреагував голова Одеської військової адміністрації Максим Марченко. Він вимагав знайти та покарати учасників бійки, а також заклади, які працювали під час комендантської години.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах