Головного редактора одеського видання "Таймер" випустили із СІЗО

Головного редактора одеського видання "Таймер" випустили із СІЗО.

Головного редактора одеського видання "Таймер" випустили із СІЗО. Фото: iskra-media.com

Події
09 червня 2022 13:47

Редактора одеського інтернет-видання "Таймер" Юрія Ткачова випустили із СІЗО. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на самого журналіста.

Так, йому призначили заставу 1,23 мільйона гривень. Активіст Сергій Стерненко повідомив, що нещодавно суддя Приморського суду Одеси Ілля Лонський зменшив заставу до 199 тисяч гривень. Після його сплати він вийшов на волю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Епопея моя ще не закінчилася. Попереду суд. Я звинувачуюсь за статтею 263 КК України – зберігання боєприпасів та вибухових речовин. Як я казав, ці предмети я бачив перший раз у житті. Я маю намір це доводити і сподіваюся на виправдувальний вердикт", – заявив Ткачев.

Журналіст зазначив, що хотів би продовжити роботу "Таймера", але поки що не знає, як і коли це буде можливим. Своїх передплатників він закликав до обережності до висловлювань, оскільки "опинитись там, звідки я вийшов зараз дуже просто".

Нагадаємо, що затримання Ткачова було проведено ще 19 березня. О 07:34 журналіст залишив останнє повідомлення у своєму телеграм-каналі: "За мною прийшли. Приємно було поспілкуватися".

У жовтні минулого року РНБО включила телеграм-канал Юрія Ткачова до переліку тих, що транслюють проросійські наративи. А у 2015 році СБУ проводила у Ткачова обшуки через звинувачення у сепаратизмі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах