Багато російської техніки, але менше кораблів: яка обстановка на Зміїному та в морі

З'явилися нові знімки острова Зміїний: там багато техніки окупантів.

З'явилися нові знімки острова Зміїний: там багато техніки окупантів. Фото: Planet Labs

Події
15 червня 2022 16:38

З'явилися свіжі знімки острова Зміїний на Одещині і там багато техніки окупантів, а ворожий флот у північно-західній частині Чорного моря знову переформатовано. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на компанію Planet Labs та ОК "Південь".

Так, на знімках від 13 і 14 червня 2022 помітний значний прогрес Російської Федерації в мілітаризації острова. Судячи з фото, російська армія перетворює острів на потужну військову базу для майбутніх спроб атак Одеси.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На острові зафіксували численні російські ППО, бензовози, системи радіолокації, а також центр управління.

З'явилися нові знімки острова Зміїний: там багато техніки окупантів.З'явилися нові знімки острова Зміїний: там багато техніки окупантів. Фото: Planet Labs

З'явилися нові знімки острова Зміїний: там багато техніки окупантів.З'явилися нові знімки острова Зміїний: там багато техніки окупантів. Фото: Planet Labs



Зазначимо, що за останніми даними на 13:00 15 червня від Оперативного командування "Південь", корабельне угруповання ворожого флоту у північно-західній частині Чорного моря вкотре переформатовано. Два ракетні кораблі і один підводний човен, на яких знаходяться сумарно близько 20-ти крилатих ракет, продовжують створювати загрозу ракетної атаки з моря. А один великий десантний корабель декларує збереження намірів на десантну операцію.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах