Артснаряди часів Другої світової та підпали трави: як минула доба у одеських рятувальників

Артснаряди часів Другої світової та підпали трави: як минула доба у одеських рятувальників.

Артснаряди часів Другої світової та підпали трави: як минула доба у одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
18 червня 2022 11:18

За добу, з 17 по 18 червня, в Одеському регіоні гасили 30 пожеж, п'ять із яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються підпали сухої трави. За останню добу рятувальники 17 разів виїжджали на ліквідацію таких спалахів. Загальна площа підпаленої рослинності становила 6,71 гектара.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

О 14:17, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у приватному двоповерховому будинку на вулиці Святослава Ріхтера. Прибувши на місце, рятувальники встановили, що полум'ям охоплені другий поверх та дах будівлі. О 14:52 пожежу вдалося локалізувати, а о 15:34 її повністю загасити. На щастя, обійшлося без загиблих та постраждалих.

Також рятувальники один раз виїжджали на вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. У селі Ярославка Плахтієвської територіальної громади Білгород-Дністровського району вони знешкодили два артснаряди 76-міліметрового калібру.

На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися. За інформаційною допомогою протягом минулої доби до Служби порятунку звернулися 36 осіб, а з початку війни кількість таких людей сягнула 2 273. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах