Порятунок із колодязя та визволення із замкненої квартири: як минула доба в одеських рятувальників

Порятунок із колодязя та визволення із замкненої квартири: як минула доба в одеських рятувальників.

Порятунок із колодязя та визволення із замкненої квартири: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
19 червня 2022 12:02

За добу, з 18 по 19 червня, в Одеському регіоні гасили 16 пожеж в області. Займань у місті не було. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються підпали сухої трави. Протягом минулої доби рятувальники дев'ять разів ліквідували такі загоряння. Загальна площа підпаленої рослинності становила 1,115 гектара.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За останні 24 години співробітники ДСНС двічі виїжджали для надання допомоги "103". У селищі міського типу Петрівка Березовського району вони дістали з чотирьохметрового колодязя жінку, а у місті Білгород-Дністровському на вулиці Михайлівській надали допомогу з транспортування хворої 78-річної жінки із зайвою вагою до карети швидкої допомоги.

Також рятувальники один раз надавали допомогу "102". В Одесі на вулиці Героїв Крут вони відчинили двері квартири, господар якої замкнувся і довгий час не виходив на зв'язок.

Надзвичайних ситуацій протягом доби не виникало. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах