На вихідних в Одесі затримали продавця комуністичної символіки та знайшли два вибухонебезпечні небезпечні предмети

На вихідних в Одесі затримали продавця комуністичної символіки та знайшли два вибухонебезпечні небезпечні предмети.

На вихідних в Одесі затримали продавця комуністичної символіки та знайшли два вибухонебезпечні небезпечні предмети. Фото: cкріншот відео поліції зі сторінки facebook.com/odesapolice

Події
20 червня 2022 10:56

За вихідні патрульним поліцейським Одеси надійшло 1980 повідомлень на виклик. Також копи перевірили 67 підозрілих осіб, забрали до поліції 18 порушників комендантської години та шість можливих диверсантів. Також копи виявили три факти незаконного обігу наркотиків та 18 п'яних водіїв. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Так, антирекорд поставив водій авто ВАЗ, якого зупинили 19 червня на вулиці Нежданової. Драггер показав результат 2, 96 проміле алкоголю в крові, що у 15 разів більше за норму. На другому місці водій мото, якого зупинили у Малинівському районі. Драггер показав результат 2, 06 проміле алкоголю у крові. На третьому місці опинився водій Mercedes, якого вчора зупинили на Миколаївській дорозі. Драггер показав результат 1, 91 проміле алкоголю у крові. Водій намагався дати хабар патрульним. Його затримали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У суботу на перехресті Люстдорфської дороги та Артилерійської водій автомобіля ВАЗ повертав ліворуч і не пропустив мопед, який рухався "зустрічкою". У результаті пасажирка мото потрапила до лікарні.

Учора патрульним повідомили, що невідомий чоловік продає речі із комуністичною символікою та літературою. На місце виїхав слідчий.

Також на вихідних в Одесі знайшли два вибухонебезпечні предмети.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах