В Одесі затримали п'яного водія, якого 18 разів складали протоколи

В Одесі затримано п'яного водія, якого 18 разів складали протоколи.

В Одесі затримано п'яного водія, якого 18 разів складали протоколи. Фото: cкріншот відео зі сторінки facebook.com/odesapolice

Події
23 червня 2022 11:42

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 773 виклики. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Також правоохоронці затримали 17 порушників комендантської години, дві з яких були з наркотиками. Перевірили 67 підозрілих осіб та зупинили 13 п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Антирекорд доби належить водієві Daewoo Nexia – пристрій Drager показав 2,15 проміле. Водій кілька разів намагався втекти від інспекторів, котрі вже складали на нього адміністративні матеріали. З'ясувалося, що чоловіка вже позбавлено права керування транспортними засобами більш ніж на 10 років за систематичне керування транспортом у нетверезому стані. За шість років патрульні становили на нього 18 адміністративних матеріалів.

Вчора зупинили трьох мотоциклістів. Всі були підроблені документи і перебиті номери агрегатів мото. Транспортні засоби передали слідчим.

Вночі збільшилася кількість викликів на п'яні конфлікти та бійки.

Відео: facebook.com/odesapolice

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах