Зниклу 17-річну дівчину з Одеської області знайшли мертвою

Зниклу 17-річну дівчину з Одещини знайшли мертвою.

Зниклу 17-річну дівчину з Одещини знайшли мертвою. Фото: od.npu.gov.ua

Події
23 червня 2022 12:13

17-річну дівчину Патало Олену, яку розшукували на Одещині як зниклу від учорашнього дня, знайшли мертвою. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Нацполіції Одеської області.

Так, правоохоронцями знайшли її сьогодні у лісосмузі у селі, де вона проживала, повішеною.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В даний час на місці події працює слідчо-оперативна група та медичні експерти. Зовнішніх слідів насильницької смерті на тілі померлої не знайшли.

Відомо, що дівчину після смерті батьків виховували дідусь із бабусею. За словами опікунів, останнім часом між ними та онукою виникали конфлікти через її дружбу з дорослим чоловіком. За словами останнього, учора після зустрічі з ним дівчина сказала, що йде додому та втекла.

Слідчі відділу поліції №1 Одеського районного управління поліції №2 попередньо кваліфікували подію за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України з позначкою "самовбивство". В рамках виробництва призначили експертизи, допитують свідків.

Зниклу 17-річну дівчину з Одещини знайшли мертвою.Зниклу 17-річну дівчину з Одещини знайшли мертвою. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах