Екс-нардеп із Одеси переїхав до Росії

Екс-нардеп із Одеси переїхав до Росії - фото

Екс-нардеп із Одеси переїхав до Росії - фото

Події
23 червня 2022 15:40

49-річний одесит, колишній депутат Верховної Ради України, починаючи з 2014 року під час ворожої агресії з боку Росії, перейшов на бік окупантів та переїхав до Росії. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Національну поліцію України.

Починаючи з березня 2022 року, фігурант взяв активну участь у пропагандистській діяльності та закликав громадян України до підтримки держави-агресора через російські телеканали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За результатами проведення слідчих дій та зібраних доказів слідчі київської поліції заочно оголосили колишньому нардепу про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною шостою статті 111-1 Кримінального кодексу України – колабораційна діяльність.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до дванадцяти років. Досудове розслідування продовжується.

За даними ЗМІ, йдеться про депутата від Партії регіонів Ігоря Маркова.

Нагадаємо, що 22 червня у будівлі міського голови Кодими Одеської області Сергія Лупашка провели обшук за підозрою у співпраці з РФ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах